Space Engineers

Katt a képre
  • RJoco
    Gombkitámasztó kis vacak?
    Szedtem már szét pár billentyűzetet, de a normálisakkal sosem volt semmi gondom. Nem tudok gomb kitámasztó kis vacakról. Egyszerű kis "fülek" tartják a gombokat a helyükön, hogy ne essenek ki, a magasságot meg leginkább a gumi tartja alatta. A nagyobbaknál van fémes merevítés, hogy akárhol nyomod le, jó legyen. És anélkül amúgy is rosszul áll.
    A laptop billentyűzeteknél vannak kis műanyag tartó szerkezetek, na azokat baromira utálom én is. De rá lehet jönni a titkukra (youtube videóból olcsóbb...) és akkor már megy gond nélkül. Egyszer egy kólás-whiskey-set takarítottam 3 órán keresztül. Amúgy nem szívesen szedem szét.
    A mostaninál meg vigyázok, nem eszek a közvetlen közelében, zsíros kézzel sem nyúlok hozzá és néha kiporszívózom a port belőle.
    A G15-öst szedtem szét párszor és most is van szétszedve pár. Amit összeraktam, az jól működött utána is.

A G billentyűk nagyon hasznosak, én vettem egy G13-at is nemrég, bár az most használaton kívül van. Elsősorban Elite-hez lett.
    Régen írtam html kódokat, oda hasznos volt gombnyomásra betenni a kép, link, táblázat kódjait és csak egy gombnyomásra beírni. Az X3 Reunion-ban is sokat használtam. Eleve rajtuk van a Copy, Paste, Cut kombó is, így biztos, hogy mindig sikerül. A dupla klikk is hasznos, sorozatoknál gyakran nem sikerül a két kattintás egy helyen az egérrel. Főleg a film végén. Nem tudom, miért. Így meg csak egy gombnyomás.

És Space Engineers-ben is nagyon hasznos. Az eszközeim mindig az első toolbaron vannak. Jelenleg 1 gombnyomás és akárhol álljon is a toolbar, az elsőre ugrik.
    Ha már 1 gombot kihasználok, akkor megérte a dolog. De mivel minden nap használom, így biztos, hogy megérte. Bár a kijelző kicsit hiányzik, a mobilos cucc semmit nem ér, nincs rá semmi.