-
laci4321 #5325 A szerver ismét agyfaszt okozott.
Husi! Vissza lett töltve egy korábbi játékállás?
Az esetem, ha érdekel valakit:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Már az gyanús volt, hogy megint nem a krióban ébredtem. Bár nem lett oda ezúttal semmim (kipakolok mindent most már kilépés előtt..) de úgy vettem észre ez akkor van ha szerverújraindítás van. Aztán kirepültem az én kis üregemből, és mit látok? Oda a nagy bányászhajóm! Full eltűnt, pedig marha drága volt, a nyersanyagaim kb. 60%-át abba öltem.
Tanulva Julian esetéből, gondoltam kirepülök oda ahol eltöltöttem vele pár percet, hátha nem törölve lett, hanem "csak" visszadobva egy korábbi helyére. Vagyis az űrbe, 25 km-re a Holdbéli bázisomtól... Még szerencse, hogy lementettem annak az aszteroidának a koordinátáit. Odarepültem. Vártam kb. 1 percet, és fogtam a fejem.. "Ezt egyszerűen nem hiszem el!" - mondogattam. És egyszer csak megjelent! 3,5 km-re a lementett koordinátáktól. És vele egyszerre megjelent egy sniper drón is, ami elkezdett utánam jönni.
Elindultam hát a hajóm felé, de pár másodperc múlva egyszer csak eltűnt. Ugyan úgy 3,5 km-nél. Aztán belaggolt a szerver, megszakadt vele a kapcsolat, és le is dobott.
Azonnal próbáltam visszalépni, de nem engedte, ismét ledobott. Na mondom nagyon király lesz ha az a drón meg szétlövi a hajóm addig...
Vártam jó 40 percet, majd megpróbáltam újra. Ezúttal a szeró beengedett. Ismét kirepültem az űrbe, de a hajóm ezúttal már nem jelent meg. Játszogattam kicsit a drónnal, úgy kb. 5 percig, majd egyszer csak feltűnt a hajóm ismét 3,5 km-es távban. Érdekes, hogy 5 km-es a beacon távja rajta, de mindegy. Egyszer csak megjelent, ugyan úgy ahogy az előbb. De ezúttal 103 m/s-al száguldott egy irányba. 107 m/s-al baromi mókás volt utána menni. Mikor utolértem, láttam hogy valami rejtélyes oknál fogva a gravitációs meghajtás be van akadva, és egy irányba löki a hajót, azért meg max. sebességen. Ez már csak azért érdekes, mert ilyet nem tehet meg, csak a szkript tudja kilökni az "egyensúlyból", felfelé és lefelé is ugyan annyi Gravi generátor néz. Valószínűsítem, hogy akkor volt az utolsó szerver mentés, mikor épp nyomtam egy felfele gombot, és az úgy maradt. Jó 20 perc volt mire utolértem, és meg tudtam állítani. Majd a rajta levő Jump Drive-al hazaugrottam és leszálltam a hangárba, és ugyan úgy kikapcsolva és konnektorhoz rögzítve hagytam most ott, mint ahogy tegnap is!
Összességében a mai SE multiplayerre szánt időm ismételten semennyit sem ért, csak addig jutottam el végül, ahol legutóbb abbahagytam. Már múlt hét csütörtök óta konkrétan semmit nem haladtam a játékban, mert mindig van egy bug... Kezd felidéződni bennem, hogy anno miért hagytam abba.