laci4321#5306
fanky79 kell hozzá egy mod, PvE Enhanced vagy valami ilyesmi a neve a steam workshopban.
Engem most egy bug kergetett az őrületbe. Építettem egy nagy rácsú bányász hajót, hogy szép mennyiségeket tudjak bányászni. Ezen a hajón volt egy nagy konténert, abba gyűltek be szépen az ércek.
Igen ám, csak ezek az ércek abból ki már nem jöhettek. Igazából semmi amit beletettél, nem jöhetett ki abból a konténerből. Volt már benne pár 100 ezer érc, amit begyűjtöttem, és benne is maradtak. Még a mérnökkel sem lehetett kiszedni, hiába közvetlenül a nagy konténerből próbáltam. Na csodás, gondoltam, akkor építsük újra azt a konténert, de ahhoz előbb el kell tüntetni az előzőt.. Széthegesztettem hát, erre kiszabadult a tartalma (óriási sziklák) és szétvert jópár dolgot a hajón is. Mondanom sem kell, nem olcsó mulatság volt megjavítani! Ja és ugye gyűjtöttem volna be akkor legalább azt ami kiesett, de nem tudtam, amint hátat fordítottam és elrepültem pótalkatrészért, minden óriási szikla ami kiesett, el is tűnt. Na mindegy, elkezdtem a javítást, részben már meg is javítottam, amikor visszahegesztettem a helyére a nagy konténert is. Na mondom kipróbálom azért ez már működik-e legalább, és az eredmény: NEM. Az új nagy konténer is örökre magába zár mindent ami belekerül! Őszintén nem tudom most mit csináljak. Szedjem szét az egészet és építsem újra?? Jó 2 órás meló! Utoljára szerkesztette: laci4321, 2017.05.22. 12:20:19