Space Engineers

Katt a képre
  • RJoco
    Pl. két hajót összekapcsolok - landolok egyiken a másikkal. Majd jön a fizikai bug és össze vissza kezd el mozogni a hajó, amit a hajtóművek próbálnak kompenzálni. Ennek következtében kifogy az üzemanyag és elindul a hajó egy utolsó útra.
    De az is elképzelhető, hogy valami oknál fogva egy hajó lerobban egy voxelről (baleset vagy szándékos), ellenségek lövik szét. Az erőhatásra elindul valamerre, de mivel ott a rögzített futómű vagy konnektor, így nem törlődik.

Az SE szerver üzemeltetése nem sétagalopp, elég sok bug van a játékban, amit érdemes orvosolni vagy nem maradnak játékosok és értelmetlen lesz a szerver.

Korábbi szerverünkön is volt olyan, hogy 1000 kilométerekre járt két áram nélkül maradt hajó. Pont a fent említett okok miatt. SETool-lal vissza lehetett hozni őket. Ha nincsenek összekapcsolva, akkor törlődnek, ha meg össze vannak kapcsolva, akkor is mindegy a tulajnak, mert sehogy nem éri el.
    Elég sok kallódó törmelék volt, párszor töröltem őket. Az, hogy nem volt drón egy dolog. De volt olyan hajó, amit nem sikerült elfoglalni, csak megrongálni. De eleve foglalásnál is keletkezett törmelék. A saját megrongálódott hajóinkról nem is beszélve.
    Azt nem tudom, hogy a drónok mennyi törmeléket generálnak vagy, hogy mekkorák, mert sajnos nem láttam azt az egyet sem közelről, ami lelőtt.
    Krátereket meg csinál a meteoreső is.

De mindegy is, én úgyis kihagyom ezek után ezt a szervert. Így semmi értelme. Pedig kedvem az most elég nagy lett volna hozzá.