És a kapszulás hajóval sem érdemes kezdeni, mert nincs rajta kb. semmi nyersanyag. Amellett, hogy a hajó is sérült és befejezetlen állapotban van. Én is kerestem az aszteroidákat és írtam is játékban az üzemeltetőnek (Husinak), de nem volt reakció rá. Pedig állítása szerint vannak kavicsok.
Sajnos még mindig igencsak bugos a játék. A karakter szeret beragadni, a jármű szeret össze-vissza mozogni sérülés nélkül. És most még csak összekapcsolásra sem volt szükség másik járművel. De ez igaz a halott karakteredre, ami így egy szempillantás alatt képes eltűnni a semmibe a tatyóval és tartalmával együtt. Egyes elemek szeretnek kicsit beesni a bolygófelszín-grafika alá, ott meg már cseszhetem, hogy szétszedjem.
Úgyanúgy megvan a pár évvel ezelőtti bug, miszerint szeretnék behegeszteni egy blokkot, a hegesztő megy, a blokk meg nem készül. Arrébb kell mennem egy kicsivel, hogy csináljon valamit. Arról nem is beszélve, hogy egyes blokkok "megfogása" is baromira macerás, pedig jól hozzáférhető helyen vannak.
Szerintem a multival egyáltalán nem foglalkoztak és mellé még a fizikát is elcseszték.