laci4321#5221
Egész stabil a szeró ahogy elnézegettem, bár gyanítom még nagyon friss.
A Nanite Controll Factory modnak kifejezetten örültem, Survival módban nálam az alap kellék, rengeteg idődet spórolja meg hogy felépíti a dolgokat helyetted a rendelkezésre álló alkatrészekből.
Láttam viszont ágyakat, meg csöveket, azokat nem érzem szükségesnek. Milyen más modok kerültek még bele? Úgy láttam 9-et töltött le a játék, amíg vártam a belépésre. (Láttam még szerviz alagutas/csöves modot, meg elcsíptem egy HUD üzenetet, amint törlődött egy "szemét" a szerverről, arra hivatkozva hogy az nincs játékos közelében. Ja meg 2 rejtélyes blokkot, amiknek nem ismertem fel a funkcióját.)
Esetleg ha elfogatsz egy tanácsot, nálam az Easy Invetory mod is alapkellék (jobb klikkel ki tudod szívni a konténerek ablakain keresztül az éppen kijelölt blokk hozzávalóit), hozzá pedig szükséges a Text HUD API. Ezzel is rengeteg időt spórolhatsz meg az építések során.
Mostanában napi 1-2 órát játszogatni terveztem az SE-vel, egy ilyen szerón jó el lehetne ütni az időt :)
Ó és mik a világ beállításai? Vannak drónok, kalózok, robotkutyák, pókok, szállítóhajók? A halál permanens vagy sem? Mi a hegesztés és szétbontás sebessége? Ilyesmik. Utoljára szerkesztette: laci4321, 2017.05.10. 16:09:58