Butítani nem tudod. Fagyi lesz a játékoknál. Win el fog menni, de teljesítmény igény esetén kalap-kabát. Az egyik topicban pont ilyen gondja volt az egyik gyereknek. Talán az Elite-ben.
Rákeresve a kártyára, nekem ez 2GB-osnak tűnik és az asus-nál is azt találtam. Ezt jelzi a 2G is. Bár van 4G-s is belőle.
Az "O" meg ahogy nézem nem jelent sokkal többet, hogy megérje húzott kártyát venni.
Bár most nézem, hogy a régi gépembe tettem én PCIe3-as kártyát és csak 2-est tudott az alaplap. Lehet, hogy ezért nem ment először az AMD-vel?
Nvidia-val meg gond nélkül ment, bár a kártya nem hozott akkora teljesítmény növekedést, mint amire számítottam. De akkoriban ezt nem is néztem, lehet, hogy ez volt az oka.
Ami azt illeti, én nem vennék már AMD-s kártyát. Bár a 4770HD nagyon jó szolgálatot tett, de előtte is és most is nvidia-m volt/van.
A 8GB helyett meg érdemes min. 10-ben, de inkább 16-ban gondolkodni.Vagy úgy venni bele a modulokat, hogy bármikor bővíthesd. Úgyis kelleni fog :)
A prociról sokat nem írok, én ilyen kicsi órajellel biztos nem vennék, de mindenki másból gazdálkodik. Viszont akkor sem. A régi phenom-om volt 4x3,2 GHz-es.
Jah, még annyi, szerintem intel procihoz nvidia dukál. Amd-hez mehet az ati, ha nagyon ati párti valaki. De ez inkább személyes vélemény.
Mindenképp érdemes teszteket nézegetni, azok alapján el lehet dönteni az ár/érték arányt. Tesztek. Itt megnézheted a kiszemelt procit és videokártyát is, hogy mennyire éri meg a többiekhez képest. Árat is találsz, bár dollárban, de legalább van viszonyítási alap.