TiM-el kísérletezgetek, meg az automatizált szétszedéssel, de amit korábban linkeltem mod, az nekem nem szed szét. :(
Most kiépítettem egy továbbítókból álló csőhálózatot, de érdekes dologra figyeltem fel. Úgy tűnik, mintha a TiM csalna! :)
A kék csík a fő szállító rendszer, zöld 1-es kocka a felesleges cuccok konténere, a lila 2-es tégla a szétszerelő, a 3-as kék kocka pedig a nyersanyag tároló. Az 1-esbe, az 1-esől 2-esbe és a 2-ből vissza a fő csövekbe, az sima szabályok nélküli továbbító. 2-esből a 3-asba egy kikapcsolt begyűjtésre állított fehér listás (ingots) továbbító. Ez az alap. Ilyenkor lehet pakolni bármit bárhová. Lekapcsolva az 1-esbe és a 2-ből felfelé mutató továbbítót, bekapcsolva a 3-as felé mutatót és átváltva az 1-es és 2-es közöttit begyűjtő módba jön az érdekesség. A felesleges cuccokat átdobja a tárolóból a szétszedőbe és én nem is tudom onnan sehová sem tenni, ahogy lennie kell, viszont a TiM simán visszarakja az 1-es konténerbe a cuccokat. Hogyan?
Egy [TiM LOCKED]-el a szétszedőn megoldottam a dolgot, de hogy csinálja, csal? :)