laci4321#5116
Ha az útvonal lehetséges A tárolóból B tárolóba, akkor megcsinálja igen.
Ha egy szortírozó engedélyezi hogy átmenjen rajta a vasérc, akkor a szkript át is fogja tudni vinni. De ha fekete listán van, akkor marad a konténerben. Alapból egyébként nem ellenőrzi sem a fúrófejeket, sem a hegesztőket és flex blokkokat. Így én a fúrófejekből szortírozóval szoktam kiszippantani a kibányászott érceket. Beállítás kérdése amúgy, be lehet állítani hogy azokat is ellenőrizze, én valamiért nem szoktam rá. Nem is tudom miért :D Lehet most rászokok :D
A hurok kialakulásának nincs esélye ezzel a szkripttel, sőt, gyakorlatilag nem is létezik ez a fogalom vele :D Ha több konténer is ugyanazzal a proritással tárolja mondjuk az érceket, akkor a szkript egyenlően szétosztja közöttük és kész. Ez pl. óriási segítség egy újabb esetben: A gravitációs hajtóművel rendelkező hajóknál ugye fontos hogy a súlypontja a hajónak ne nagyon mászkáljon. Hát ezzel a szkripttel a hajó telítettségétől függetlenül mindig ugyan ott lesz a súlypont, egyenlően szétoszlatja az árukat a hajó konténereiben. (Persze ha a konténerek is jól vannak elhelyezve a hajón.)