dereksmart#5110
Igen, a drónt távirányítósra. Például bányászdrónt. Az első nagy művem egy olyan hajó volt, aminek az orrából egy fúrócső kipistonozott, és a szükséges nyersanyagot begyűjtötte. De ez elég fapados megoldásnak bizonyult,mivel a hajó nem bányász volt, és rejteni akartam a fúrófejet behúzott állapotban, de nem tudtam neki építeni esztétikus kamrát. Rohadt nagy helyet foglalt volna el a fúrókamra a hajóhoz képest, és így nem csináltam neki. Na most ezt az egész szopást kiváltja egy tisztességes bányászdrón. Az az egyik célom, hogy olyan hajót építeni, amiből nem feltétlen kell kimozdulni, akármi történik. Csak beülök az irányítópultba és mindent elintézek drónnal. Persze fogok hajón kívül mozogni, csak ez egy ilyen alap követelmény.
Egyelőre a hidrogénmeghajtást tanulmányozom, mivel adja magát, hogy csak hidrogén hajtóművet használjak fel, csak nem tudom megítélni hogy mekkora helyet foglalna el, és mekkora a fogyasztása. Annyi tényező van, hogy egyelőre bele vagyok zavarodva, és csak tesztelgetek ezt azt. :-D