No igen. Ami azt illeti, a futóművekkel rögzíthetném is az oszlopokhoz. Kiemelni azért nem akarom, mert eléggé necces lenne visszahelyezni. Bár pistonokkal nem tudom, de, mint írtam, van kilengésük, esélyesebb, hogy az egyik oszlopon elakad a tető és leszakad a piston feje. A rugózásuk miatt kitolható futóművet sem csinálhatok rá, mert szintén csak bugolna a játék. Bár ezt még nem próbáltam, de a tapasztalatok alapján nem cseszem el az időm 10% esélyre.
A szétrobbanás eléggé változó. Volt amikor mindjárt betöltés után a csörömpölés volt hallható. Mikor odanéztem, már szállt el a messzeségbe. Tegnap kicsit nézelődtem az űrben. Új HUD, hajó próbálgatás, ilyensmi. Nem volt gond. Aztán csillagkapun keresztül átmentem a bolygóra, hogy ott is körbenézzek. Végül rájöttem, hogy nincs sehol hidrogénes hajóm, hogy megnézzem az új HUD reakcióját. Mert már erre is van egy csík. Mikor visszamentem, az állomás, amire a kapu nyílik, már szépen úszott az űrben, bár eléggé lassan. A szétszerelő vagy fél kilométerre járt, futóművek, oszlopok lerobbanva. A nagy állomást is érte valami, mert elkezdett forogni (ami lehetetlen) és össze is találkozott a két asgardi hajóval.
Ezért nincs beállítva nekem az automentés. Így csak kiléptem mentés nélkül.