Space Engineers

Katt a képre
  • dereksmart
    Még amikor először estem neki a játéknak, rendkívül hiányoltam valami tervezőprogramot. Mivel ugye survival módban toltam és sokszor kellett átépíteni amit rosszul csináltam, és tök jó lett volna ha előtte valahogy megtervezhetem. Most már rájöttem, hogy a kreatív mód az egyben egy tervezőprogram is.

A hajóépítést azon a minimál platformon kezdem el, amin csak egy aszteroida meg egy plató van, hogy csökkentsem a kockaszámot. Kipakolom azokat a blueprinteket, amikből merítem az ötleteket, aztán elkezdem. Megvan az az űrhajó ami az alapja lesz. Az a cél, hogy atmoszférában is tudjon repülni, és ki is tudjon törni onnan. Találtam egy ilyen hibrid meghajtásút, szerintem nagyon jól össze van rakva, ez adja az útmutatást, hogy a meghajtást hogyan is kellene.

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=825524051&searchtext=explorer+no+mods

Enyémnek legalább háromszor ekkorának kell lennie, mer tervezek hozzá drónokat, meg egy mentőhajót, ami egyben felfedezőhajó is, de az inspirációt ez adja.