Space Engineers

Katt a képre
  • RJoco
    Örülök, hogy megjavult!

A mod-ok a workshop-ból jönnek, ezért nem valószínű, hogy eltűnnének. Ami azt illeti, ha innen vannak, akkor mindig kapod mellé a frissítést is. Ez fontos, mert a játék frissítésekor általában a mod-ra is ráfér egy kis frissítés.
    A mod-okat leszedi a játék, elvileg utána csak az ellenőrzés van, hogy megfelelően friss-e. Ha gyenge a netkapcsolatod, akkor ez lehet a lassúság oka. Illetve, ha sok van.
    Ha nem akarod, hogy ellenőrizgesse, akkor az "c:\Users\felhasználónév\AppData\Roaming\SpaceEngineers\Mods\" könyvtárban megtalálod a letöltötteket .sbm formátumban. TotalCommander-rel simán bele lehet lépni, mint egy tömörített állományba. Onnan kimásolod a Mods könyvtárba, egy általad létrehozott könyvtárba. És a világ beállításánál ezt teszed be, nem a műhelyest. A mod-ok számkódokkal vannak jelezve. Így nem tudod, hogy melyik, melyik. Vagy van a fájlon belül egy fájl, amiben megtalálod, hogy melyik mod-ról van szó, vagy nem. A steam-es műhely fejlécében viszont ott van a számsor, amivel be tudod azonosítani a mod-okat. És a feliratkozott mod-okat egyszerűen el is érheted.

A töltés nagyban függ attól, hogy mekkora a világ és mennyi minden van benne. Nekem is lassan tölt, de tölthetne még lassabban. Nagyon sokat segít, ha a HDD-t SSD-re cseréled a játék alatt.
    Korábban a játék elindítása is vagy fél-egy percig tartott, míg jelenleg ez pár pillanat. A mentésre szerintem 1 percnél többet nem kell várnom és elég sokminden van a világomban. HDD-ről nem tudom mennyi idő lenne, hamar SSD-re került a játék.