Érdemes lenne figyelni a keen fórumot. A dev-hez minden héten jön patch és általában a legtöbb dolog be is kerül a stabilba később. Bár hozzáteszem, a dev-et én sem figyelem, viszont a stabilhoz meg nem rendszeresen jön, de mikor frissíti a steam, akkor megnézem, mit tettek bele.
Szóval a csoport dolog már vagy 1 hónapja benne van, ha nem régebb óta. Ez is mutatja, hogy mennyire hanyagolom mostanában a játékot. És mikor bekerült, akkor is az volt vele a gondom, hogy nem tudtam váltani a csoporton belül.
Megcsinálták azt is, hogy mikor a lerakandó blokk pozícióját határozod meg, akkor nem ugrik a blokk, hanem elfordul arra, amerre forgattad. Azt hittem hülyeség, de mikor most a motorokat tettem le, nagyon is hasznos dolog látni, hogy épp merre fordítottam.
Konténereknél nem is kicsi a jelentősége, főleg a kis blokk, nagy konténernél. Hiszen ott csak 3 nagy ajtó van és azoknak nem mindegy, hogy épp merre állnak lerakáskor. Sokszor kellett arrébb másznom vagy olyan helyre mozgatnom, hogy jól lássam, hogy állnak az ajtók, majd utána a helyére vinni és letenni. Így nagyban könnyítik a dolgom.