Space Engineers

Katt a képre
  • RJoco
    Ez régen volt. Ma már más a helyzet, pont az éjjel akadtam egy cikkre, ahol az azonos árkategóriájú amd és intel procikat hasonlították össze. Már nem volt kedvem végigolvasni, túl sok volt benne a sallang. Az viszont kiderült, hogy az intel is számol olyan jól, mint az amd, ugyanannyiért. A konkrét tesztekig már nem jutottam el. A beépített GPU-ban az amd volt fölényben, de, ahogy olvastam, az amd mindig is fölényben volt. Viszont kérdem én: Ki használ beépített GPU-t játékra? (jójó, tudom, akinek nincs pénzre komoly dolgokra, magyarban ez nem egyszerű).
    Egy hír szerint a jövőre érkező amd-k nem lesznek nagy durranások, bár sokat nem árultak el a dologról. A tesztek majd úgyis eldöntik, hogy melyik lesz az erősebb kedvezőbb áron. De addig is én jókat játszok

A játékra visszatérve, nem tudom, mikor lett dx11 köteles a 64 bites verzió. Esetleg nézd meg a keen forumon a logokat, valamelyiknek írnia kell, hogy meddig fejlesztették a dx9-et. De szerintem ezt úgysem tudod megkerülni. Azért sok sikert hozzá.