Space Engineers

Katt a képre
  • RJoco
    DDR2-eset tényleg nem érdemes venni, elég drágán mérik ahhoz képest, hogy már eléggé öreg.

Régen én is AMD-s voltam, kb 13 éven keresztül volt AMD procis gépem. De karácsonykor rám jött a gépvásárlási láz (mi más, mint a SpaceEngineers miatt), viszont nem volt a piacon olyan AMD-s lap, amely támogatta volna a DDR4-et és az m.2 csatolófelületet. Úgyhogy pont kapóra jött az intel új szériája, így van most egy i7 6700K a gépemben és azt kell, hogy mondjam, nem bántam meg. Bár a win nem indul gyorsabban az m.2 SSD-ről, mint SATA3-ról, de minden más tekintetben teljes mértékben meg vagyok elégedve vele. Gyors és minden tud fullon futni. Ha jól csinálták meg a játékot, akkor nincs vele gond.
    A videokártya terén hol radeon-om, hol meg geforce-om volt. Az utolsó radeon-omat 3x tuningolták gyárilag és az első darab hibás is volt, nem is próbálkoztam többel. De ez még a régi gépnél volt tavaly talán. Az új gépnél a teljesítmény volt a lényeg és abból a geforce-nak van a piacon a legerősebbe. Ha megnézed a lentebbi linkemet, akkor ott is jól látszanak az eredmények.
    Szóval csak azt akarom mondani, ha nagyon hiányzik a játék és van is pénzed új gépre, lehet, hogy érdemes lenne elgondolkodnod egy intelen. Hacsak nem lesz tényleg akkora dobbantás az AMD-nél, hogy érdemes lenne várni és inkább abba fektetni, de tavaly év végén még arról olvastam, hogy nagyon nincsenek jó helyzetben. Azóta nem tudom, hogy mi változott, majd utánaolvasok, mert engem is érdekel azért.