Space Engineers

Katt a képre
  • Nagydög
    Ne szallitgasd a kavicsot! Sorter nelkul remalom lenne a banyaszat. Az erc megy a kontenerbe, a koveket meg kipotyognak az ejectorokon.
    En azert epitek furoplatformot, mert a kis hajok nem voltak eleg hatekonyak, a nagyot meg nem akartam epiteni, mert a bolygofelszinen nem tartottam praktikusnak oket. Ha mar az ember kikiserletezte a leghatekonyabb dizajnt es sikerult megkerulnie az osszes bugot(Nem mukodo advanced rotor, megorulo rotorok, dugattyuk...), akkor gyorsan ossze lehet rittyenteni egyet es gyorsan szurrealis mennyisegu ercet kitermelni. En a forgatast gyroval szoktam megoldani, mert a rotorok idiotak, le meg elore pedig dugattyukkal mozgatom a furofejet.
    Nagyon szivesen csinalnek kerekes banyasz jarmuvet is(csinaltam is az elejen), de az allando kerek-problemak kinszenvedesse tettek. Az allando felszin clipping hibak miatt beleragadtam a talajba, mikor sikerult kikaszalodni, akkor hirtelen felpattant es fejreallt. Aztan leszakadt a kerek. Nem lehetett masik kereket rakni ra mert nem. Hosszas kinszenvedes utan sikerult. A felfuggesztes beallitasa az egbe katapultalta az egesz hobelevancot es megint fejreallt.