-
laci4321 #4678 Egy kavicskidobó rendszer nélkül bámyászni bolygón szerintem határos a szenvedés állapotával, szóval nálam az is alapfelszerelés. És úgy a precízségre nem kell annyira figyelni.
A fúróplatformnak igazából én sem látom sok értelnét, ha kimerítesz egy mezőt akkor lebontod az egészet és máshol újraépíted? Nekem az túl sok macera.
Amúgy nem tudom nálatok hogy van, én a játék legunalmasabb aspemtusának azt tartom, amikor hordani kell az építőelemeket a blokkokhoz és hegeszteni. Ne értsétek félre, a hajótervezés a lételemem, de pl. materializálni egy projekciót, hát az szerintem rohadt unalmas dolog :D Egy Nanite Control Factory nélkül nem is túlélőzöm. Csak addig amíg létre nem hozom az elsőt az adott világban :D
Egy bugleírás:
Én mostanában (hónapok óta ez megy már :D :D) futottam bele abba, hogy a fúrófejek egyszer csak hihetelenül lassan kezdenek haladni.
Egy példával élve: mondjuk egy adott fúróhajóval egy adott vasmező vasrétegében úgy tudok haladni előre, hogy minden begyűjtési pillanatban (amikor egyszer csak eltűnnek a voxelek a fúrók előtt) mondjuk 40k vasat gyűjtök be.
Aztán ahogy haladok tovább egyszer csak belassul az egész, mintha „keményebb” vasba ütköztem volna, és van hogy ilyen pillanatonként csak 4k vasércet gyűjtök be. És persze ennyivel lassabban is tudok haladni az ércmezőben előre. Aztán kicsit odébb megyek és érdekes mód ugyan abban a nagy vasmezőben, csak épp máshol, ugyan úgy tudok 40k/begyűjtési pillanattal haladni. (Onnan tudom hogy mennyivel haladok, hogy folyamatosan fut egy Configurable Automatic LCDs szkript és kiíratom vele mennyi érc van a hajón)
Ez a hiba nálatok is előfordul?
De nem vasnál, hanem pl. ezüstnél ez szinte állandóan jelen van, ezüstöt gyűjteni szenvedés.
Én konkrétan agybajt kapok attól hogy 10x lassabban tudok csak fúrni, (ténylegesen ültem 20 percig a monitor előtt és csak a W-t nyomogattam...) úgyhogy azt csináltam, hogy feliratkoztam a Heavy Drills modra és átírtam úgy, hogy a moddolt fúrófejek az alap fúrófejnél 2x nagyobb építési költséggel (és súllyal), de nagyobb területen fúrjanak. (1.3-as átmérő helyett 2.0-val) Így már lehet szépen fúrni velük, nem jön elő a lassulási bug. Ég és Föld a különbség.