-
laci4321 #4617 Sajnos nem hozható vissza értelmes adat, már próbáltam. Kicsit azért bonyolultabb a helyzet egyébként, nem csak az adataim vesztek el, hanem maga a felhasználói fiókom vált egyik pillanatról a másikra használhatatlanná, a benne szereplő összes adattal együtt
Úgy történt hogy egyszer csak jelentkezett egy program, hogy adjam meg neki hogy honnan települhetne újra. (Még sosem láttam azelőtt :D) Amit ő ajánlott fel elérési utat, (ahol eddig a telepítője volt) ugyanis megszűnt létezni. A program nagyon erőszakos volt, ha kiléptem azonnal újra elindult az ablaka, ami ráadásul elsőségben volt, így nem lehetett a háttérbe tenni. Vagy ez a program, amit még sosem láttam ezelőtt okozott valamit (valami iphone-os progi volt, szóval nem hiszem) vagy eltűntek adatok, vagy valami vírus. YourUninstaller nekem is van fent, folyamatos figyelésen és mikor csökkentett módban sikerült a fiókba belépni és elindítani, azt jelezte semmi sem települt fel az utóbbi hetekben.
Mert hogy miután azt az erőszakos progit a feladatkezelőből próbáltam bezárni, ismét azonnal újraindult, de ezúttal már eltűnt az asztalról a háttér, csak egy nagy feketeség volt. Aztán mikor újra beakartam zárni, akkor eltűnt 2 kivételével az összes asztali ikon, és nem működött a windows gomb sem. Az egész 1 perc alatt megvolt, hihetetlen :D
A gépet így úgy döntöttem újraindítom. Csakhogy nem lehetett belépni a fiókba, ergo ott voltam egy nagy zöld képernyő előtt és nem mehettem tovább sehogyan sem. Azt írta ki, hogy „A felhasználói profil szolgáltatás nem tudott bejelentkezni. A felhasználói fiók hibás”.
Nem volt semmi információm arról hogy mi van a rendszerrel, mert nem léphetem be. Neten találtam egy parancssor/regedit futtatásával történő fiókhelyreállítási módot, csakhogy a ProfileList listában nem volt ott a profilom, így nem lehetett mit javítani! Úgyhogy úgy döntöttem csökkentett módban elindítom. De a csökkentett módos elindítás 30 percig tartott valamiért. Aztán rájöttem hogy azért, mert úgy léptetett be, hogy mindent kitörölt és alaphelyzetbe állította a fiókot a windows.
De normál üzemmódban még ezután sem engedett be, ugyan úgy a fenti a hibaüzenettel, így a rendszer javítását akartam eszközölni a windows telepítővel. De a telepítő is azt írta ki, hogy „Ismeretlen hiba miatt a rendszer nem javítható. A rendszerben nem történt semmilyen változás.” Szóval a totális javítás maradt csak az egyetlen járható út, vagyis hogy állítsa a rendszert teljesen alapállapotba, mintha újraraknám az egészet. Adatmentő progival pedig hiába próbálkoztam ezután, csak értelmetlen adathalmazt talált.
Utoljára szerkesztette: laci4321, 2016.09.09. 09:56:59