#4556Én nagyon bele tudok veszni a játékba. Mindig van egy jel, ahova elmehetek. Bár ahogy nézem, már nagyon ritkán találok új technológiát, viszont alien-ek mindig vannak. Még csak a 3. rendszerben tartok. Az állatfajok megtalálása is tök jó, bár most épp 1 hiányzik, hogy meglegyen az összes, de nem akart megjelenni. Vagy légi vagy vízi lesz szerintem.
A fejlesztésekkel még nem állok olyan jól és Atlas engedély kártyám sincs. Viszont harcoltam már az űrben is hajóval.
Amit nagyon hiányolok a mission log. Nem tudom megnézni, hogy épp mit vár tőlem az Atlas, így jelenleg fogalmam nincs, hogy mit kell tenni. Utoljára pár nagy hajóról kellett leszednem a kis kalózokat. De valamiért azok is rám lőttek néha, nem értem miért. Lehet, hogy eltaláltam a hajót is véletlen. Szóval most a flotta melletti bolygót derítgetem fel.
Sajnos a következő 3 hétben nem valószínű, hogy fogok vele játszani. Hétvégén megyek haza, ott nem tervezem a játszást, addig meg még van pár elintézni valóm és dolgozni is kell. Az alvásról nem is beszélve.