Space Engineers

Katt a képre
  • RJoco
    Felettébb érdekes. Nekem is bent volt a mod, bár még nem jutottam odáig, hogy nagy hangárajtót építsek, mindig csak gondoltam rá. Lehet, hogy az okozná nálam a korrupt mentést?
    Nem tudom, de jelenleg mindegy is.

Megvettem a No Man's Sky-t, úgyhogy egy darabig nem fogok mással játszani. Nekem nagyon bejön, marha jó. Az elején kicsit aggódtam, mert a csillagos animáció igencsak döcögve ment, de a játék gyönyörű és szépen fut gond nélkül. Vagy 3 órát simán játszottam vele most egyhuzamban és még nem hagytam el a rendszerem, de már fel van töltve a hiperhajtómű.
    Rengeteg felfedezni való van, rengeteg növény, állat és szikla. Szerencsére nem kell az összeset átnevezni, csak amit úgy érez az ember. A barátságos állatokat etetve segítenek találni nekünk ezt-azt. A sok outpost-ról nem is beszélve, ami van egy bolygón, elég sokban BP és egyéb értékes cuccok. Nameg a közvetítő állomások, melyek megkeresnek 1 dolgot a 4 közül. Volt olyan monolit hely, ahol 4 szót is tanultam, úgyhogy a traveller-t már megértem és ezt kb mindegyik npc használta eddig.
    Azt azért sajnálom, hogy a sok nyelv közül a magyar kimaradt. Bezzeg a filmeket pikk-pakk szinkronizálják és vetítik a mozikban (nem úgy, mint németeknél, ahol esetleg 3 hónapot is kell várni), de a játékok terén nagyon elmaradottak vagyunk. Már a felirat is jó lenne.