-
Ezt nem is néztem eddig.
És, hogy a túróba lehet kiválasztani, hogy én nem a kockát akarom, hanem a rámpásat? Nem jöttem rá.
Ez a váltás kicsi és nagy blokk között nem lenne rossz, ha azt a rohadt eszköztárat is váltaná. A 9x9 hely baromi kevés és most még kevesebb lett, mert kétszer annyi cuccot kell berakni, mint eddig. És a fene akarja egy kis hajó miatt átrendezni az egészet, mikor lehet, hogy közben a bázishoz is hozzá kell építeni valamit.
Az ötlet amúgy nem lenne rossz, mert pl az easy inventory mod-dal nem lehet kiszedni a nagy konténerből kis blokkra való cuccot. Legalábbis én nem tudok róla.
A láthatóság meg tényleg elég gáz.
Így nem csoda, ha valamelyik mod miatt nem hajlandó betölteni a mentést. Bár még mindig nem derítettem ki, melyik okozza, de bízom benne, mire ezt a vackot orvosolják, addigra a mod-ot is rendbe hozzák.
Asszem holnap benézek a médiamárktba, hátha van nekik No Man's Sky-juk. Ez meg megint talomba kerül. Pedig épp most kezdtem volna belelendülni hosszabb kihagyás után.
Erről a változtatásról eszembe jutott most a Robocraft. Az elején még nem volt túl egyszerű, de legalább értelmes volt. Neked kellett TP-ket gyűjteni, amivel feloldhattad a fejlesztéseket, amiket aztán megvehettél és a járművedre szerelhettél. 100-as szint volt a max.
Aztán bevezették e helyett, hogy a szinteddel automatikusan megkapd a fejlesztést, neked csak meg kell venni. Asszem RP-ért lehetett vásárolni. Közben bejöttek új és nagyobb dolgok, így a 100-as szint kitolódott B-0, B-1, stb-re, nem tudom meddig.
Jelenleg, ha jól emlékszem, nem kapsz RP-t, hanem dobozokat kapsz, amik loot-ot adnak, amiket RP-re válthatsz, ha nem kell és abból vehetsz mást. Na kb ez óta a fejlesztés óta teljes mértékben hanyagolom a játékot.
Ha a SE-t is így elcseszik, akkor még a végleges verzió előtt kuka lesz.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2016.08.19. 19:05:29