Space Engineers

Katt a képre
  • laci4321
    Próbálkoztam már én is ilyen kis hajót építeni, de úgy szaggatott tőle a játék, hogy hamar elegem lett :D Nem is szólva arról hogy ugye pillanatok alatt szét lehet lőni az egészet mert a külső fal 5-ször vékonyabb ha kis blokkokból van. Szóval meg van a külső váz, de ott be is fejeztem a dolgot. Sok sikert hozzá! :)

Reaper a kommentem megírása utáni 1-1,5 órát azzal töltöttem, hogy átvittem mindent egy új világba :D Kb. azt csináltam végig amit leírtál, de azért köszönöm hogy fáradtál vele :)
    Sajnos nem ez az első alkalom hogy egy világ tönkremegy, és át kell vinnem mindent egy másikba. Egyszer pl. képzeljétek el olyanná változott a világ, hogy belépni be lehetett, játszani is lehetett benne, de nem lehetett elmenteni semmit amit csináltál! Konkrétan közölte velem a játék hogy "öreg, te ebben a világban már nem tehetsz semmi maradandót!" :D A bázisom alatt (a földszerű bolygón) meg ott állt 2 űrhajós, mozdulatlanul és nézett a bázisra. Hogy hogy kerültek oda nem tudom, elvégre singleplayer, és az űrhajósok holtteste is eltűnt már akkor is a halál után, nem is szólva arról, hogy abban a világban egyszer sem haltam meg még azelőtt :D