Space Engineers

Katt a képre
  • laci4321
    Na a kék halált azóta sem tudtam előhozni aminek örülök.

Viszont újabb bug jött elő. A korábban itt linkelt pályán, ([EEM] World With A Good Seed) kezdtem el túlélőzni amúgy 1,5 hete. A vörös bolygón kezdtem el a dolgot, de hamar rájöttem hogy azon a moddolt bolygón konkrétan nincs semmi érc, csak felszíni kövekben, úgyhogy kicseréltem a bolygót a vanilla Marsra és úgy folytattam. Amikor a kék halállal kidobott a játék tegnap előtt és mikor visszaléptem, a mentések menübe lépve azt írta egy piros ablakban a játék, hogy sérültek a mentési fájlok, nézzem meg a .log fájlt. Na remek...
    5 példányban szoktam menteni a SE-ben a játékaimat, hogy tuti ne vesszenek el a több órás munkáim. Hát az 5 kópiából csak 1 maradt meg, a többi megsérült és el is tűnt a töltési képernyőről! Hogy 4 világ sérüljön egyszerre az elég durva már! Ilyen még sosem volt. És az a mentésem maradt meg az 5-ből, amelyiket használtam éppen, tehát amelyikre ment folyamatosan az automatikus mentés, így kb. 30 másodpercnyi játékidőm veszett csak el. Érdekes, ezen világ kópiáin kívül más mentések nem sérültek!
    Valószínű összefüggésnek tartom, hogy az egyik mod, az Aim Assist / Target lead tette tönkre a másik 4-et, mert idő közben kapott egy BROKEN jelzőt és írja is a workshop oldalán hogy tönkreteszi a mentési fájlokat.

De örültem hogy megmaradt 1 mentésem. Most 2 nappal később, hogy már a bázis egy nagyon stabil központ lett, ki akarok merészkedni az űrbe és mit látok? 2 bolygó van az űrben, a Mars és a Földszerű. Kitörlődött 3 hold és az Alien bolygó. Az azért nem semmi! De megnéztem, a mentés mappájában ott vannak a bolygók fájljai, csak valamiért egyszerűen nem jelennek meg a játékban.
    Egy egyszerűen hihetetlen... Nem tudom hogy a 4 másik világ kitörlődésekor sérült-e meg ez a mentés is, vagy valamikor később. De ezzel az újabb agyfasszal most mégis mit kezdjek? Én meg akartam látogatni azokat a bolygókat, meg gondolom jó pár meglepetés is volt rajtuk, elvégre a térkép meg volt tömve sok érdekességgel azért kezdtem el azt.