Space Engineers

Katt a képre
  • laci4321
    Robokutya nagyon szemfüles vagy, még azelőtt kommenteltél mielőtt egyáltalán befejeztem a leírás szerkesztését :D

Hát jó 2 hét volt teljesen elkészíteni a hajót, amiből 1,5 hét volt a funkciókkal való felruházás :D Valami nem volt jó - gondolkodás - kis átalakítás - valami megint nem volt jó, írni a szkript készítőjének - megcsinálni ezt, azt amazt..... :D De végre elkészült ez is. Ahogy a hajó első, tavalyi verziója is kb. ennyi időt követelt meg tőlem, úgy ez sem volt kis munka. De elkészült VÉGRE a Cutting Principle MK2 szerintem elég jó kis vérbeli csatacirkáló, melynek irányítására tényleg elég 1 ember is! :) (A név egyébként a GalCiv III-ból ered)

Kicsit szimulációs sebesség romboló lett :D De ha kikapcsolom a rekatort, leáll minden funkció, mintden szkript, akkor kapásból helyreáll a szim. sebesség :D Ha megnézitek a steam oldalt, láthatjátok hogy van minek leállnia :)
    És a tervrajz beillesztése is valamiért nevetségesen lassú, van hogy 10 percet várhatok mire végre lerakja a helyére a hajót a játék, nem tudom ez miért lehet, elég durva :D