Azt nem tudom, de tegnap volt valami szülinapi stream náluk. Az update videós bemondó gyerek volt, meg még valaki. Elvileg élőnek kellett volna lennie, de szerintem nem volt az. Túlélőben nyomták egy bolygón, ha jól láttam, akkor leesett egy nagy piros hajó. A bemondó gyerek azt hegesztette szét, de valami eszméletlen, hogy mennyire nem volt képben a túlélővel. Elfogyott a hidrogénje elég gyakran és nem volt utántöltés. Az oxigén is rendesen fogyott, mikor észrevette, hogy ki kéne nyitni a sisakot. Az energiáról nem is beszélve, mert elfogyott neki. A következő kép az volt, hogy minden kicsivel 100 alatt van. Innen gondolom, hogy nem élő volt, hanem vágott felvétel. Arról nem is beszélve, hogy csak bontott és elfelejtette nézni a batyu méretét, ami 4000 literes volt. Csak akkor vette észre, hogy tele, mikor leesett a komponens. És nem is az első ilyen blokk után. A másik gyerek valami autót kreált, ami összetört és azt javítgatta nagyon lassan. Néztem kb 10-15 percet és elég is volt. Látszott, hogy nem ehhez szoktak, ha játszanak vele egyáltalán komolyabban. Utoljára szerkesztette: RJoco, 2016.07.06. 20:19:39