Space Engineers

Katt a képre
  • RJoco
    Nem a leszálló talp a bugos, hanem az összekapcsolt hajók a bugosak.
    De akkor jó tudni, hogy te is kiszálltál a játékból.

Warluck még benn van?

Mert, ha egyedül maradtam, akkor nem sok értelme van.
    Szerintem teljesen mindegy, hogy survival vagy kreatív. Így is, úgy is bugos lesz, ha hordozót csinálsz.
    Akár egy kétbetűs kitérőnél is simán jelentkezhet a probléma. Volt már rá példa.

Olyat lehet játszani, mint korábban Look-kal. Kreatívban építünk egy hajót és azzal versenyzünk. A design relatív, kinek mi az izlése. Ami számít, a manőverezhetőség, harcászat, túlélés.
    De erre sem jelentkezett senki. Ez most már kb olyan, mint EVE Online. Én próbáltam valami jót, valami izgalmasat csinálni és csábítottam is a magyar közösséget, azok meg nagy ívben .
    Dumálni azt mindenki tud, de amikor cselekedni kellene, akkor mindenki kussol és a kifogásokat gyűjti.
    GTA Online kb ugyanilyen. Akik már korábban összeszoktak, azoknak jó, esetleg ezt a munkahely vagy valamilyen életbeli ismeretség tette lehetővé. Aki meg olyan hülyén dolgozik, mint én, annak jó lesz egyedül is.
    De jó példa erra a WoT is a BAHUN ezreddel. Mikor csatlakoztam hozzájuk, tele volt élettel. Munkatársak voltak elsősorban és gyakran fenn. Újabban teljesen kihalt. Vagy mást találtak vagy munkahelyet váltottak. Igaz, én sem voltam mostanában sokat fenn.

No nem baj, az én bajom, semmi személyeskedés, csak az élettapasztalat. CD Galaxisnál úgyis csak 30€ a SW Battlefront. Lehet befektetek rá. És a Stellaris-t is már rég ki akarom próbálni. Arról nem is beszélve, hogy a SE bázisomat rendesen elhanyagoltam a szerver miatt.
    Pedig ma akartam magnéziumot fúrni, hogy feltöltsem lőszerrel a Kittit. Ezek szerint nem kell már.