Space Engineers

Katt a képre
  • laci4321
    Én azért hagytam fel vele egy ideje, mert kicsit sincs biztonságérzetem. Single-ben 5 perces automatikus mentés van, de én is kb. 10-15 percenként rányomok a mentés másként-re, mert megtanította nekem a játék hogy ez kell.

Órákig építesz valamit, plusz hozzá a nyersanyagot begyűjteni előtte ki tudja mennyi idő, és akkor jön valami bug és az egész oda. Nekem nem arról szól a játék hogy dobom ki az időmet az ablakon.

Most tervezek egy hajót kreatívban a gépen, aminél az volt a tervem, hogy majd megépítem a szerón. De oké hogy nagyon szép lesz meg minden, de mi van, ha elszáll majd az egész? Nem hinném hogy az én saram az, ha leszállótalpakkal akarok valamit rögzíteni, hogy én lennék a rossz játékos akkor, mert nem gondoltam arra hogy a leszállótalp az egy bugforrás a szervereken és kilő a hajó egy irányba miattuk. Vagy épp a 8 millió kg-os bázishajó egy vacak kis 50-60k kg-os hajó miatt fejjel (ami talpakkal kapaszkodik rá) lefelé fog a légkörben araszolni, vagy rezegni oda vissza 2 végpont között, és ha lekapcsolom akkor megint oda 1 napnyi játékidőm. Eltűnt a fekete lyukba az az időm, törlődött az életemből.
    Vagy hogy ne parkoljak aszteroida közelében mert oda a hajó. Meg ilyenek. Ebből elég hamar elegem lett, pedig Isten a tanúm, hatalmas lelkesedéssel kezdtem el a szerveresdit.

Ha átrakjuk olyan survivalba, hogy be lehessen kapcsolva a space master és úgy beillesztve a hajókat - kinek van jobb designja alapon - csatázgatnánk az jó lenne, úgy meg is lehetne halni és az oxigén is érne valamit, stb.