Elhiszem, hogy egy ST-s vagy SW-s hajó sokkal jobban néz ki, mint egy reális szerű.
A hidrogén hajtómű szerintem sokat dob a gyorsításon, persze a rendszer miatt kicsivel nagyobb testet kell építeni vagy jobban zsúfolni.
A JD szerintem nagyon hasznos, SP-ben jó lenne, ha 10m pontos lenne. Az 1,2 km elég sok. Vagy lehessen objektumba ugrani, ha rosszul számolsz és akkor viszont méter pontos legyen. A métert meg a játékostól számolja, mert, hogy mit számol első blokknak, hát a fene tudja 8000 blokknál.
Az általad említett modokat is tartalmazza a világ mod listája?
Nincs valami mód arra, hogy az összes modra egyszerre iratkozzak fel?
Azért megoldhatták volna a függőségek kezelését, mint egyesével klikkelgetni és bízni abban, hogy nem vacakol a steam éppen.
A multi részen van még mit fejleszteniük. Azért el lehet lenni. Majd a csata lesz kérdéses, nagyon kíváncsi leszek rá.
De, ha valakinek van kedve, akkor még mindig adott a lehetőség. Bolygó nélküli kreatív világ csak az építésért és harcért.
De akár mehetünk bolygón is. Légköri hajókkal is izgalmas lehet, főleg, hogy leeshet. És, ha nem tud felszállni, akkor kampec.
Erről most jutott eszembe, hogy ott hagytam a bázishajót lebegve, rádokkolva egy hegesztővel. Remélhetőleg nem lesz gond vele és nem a bolygón vagy egy sziklában fogom megtalálni belépéskor.