Space Engineers

Katt a képre
  • RJoco
    A harccal még nem tudom, mi lesz.
    Van az a radar mod, ami 1000 km-re is ellát, gondoltam rá, ha lesz értelme, akkor be lehet tenni. Addig meg minek.
    De szerintem is sokkal egyszerűbb, ha megbeszélünk egy időpontot és úgy csináljuk. Kérdés, hogy ezt majd hogy lehet kivitelezni.

Az is felötlött benne, hogy, ha valakinek van kedve, akkor akár most is csatázhatunk. Pár órára leállítani ezt a világot, csinálni egy másikat kreatívban és megállapodás szerint vagy helyszínen építünk hajót vagy bemásoljuk, amit a szerveren is csatába akarunk vinni és azzal megyünk. Amolyan teszt jellegű csata lenne. Utána meg még mindig lehet fejleszteni a hajót a túlélős csatára, mert az egy kicsit azért más lesz.
    A hadisarcot fölöslegesnek tartom, 5k platina kb semmi. Esetleg a nyertes viheti a roncsokat. Már amennyiben megtalálja őket :D A csatát viszont addig kellene játszani, amíg adott hajón van orvosi és ott újjá tud éledni a pilóta. Ha az nincs, akkor pilóta nélkül majdhogynem döglött a hajó. Persze a fegyvereket le kell szedni, különben macerás megközelíteni.

Az új emberekkel én sem tudom mi van. Annyira akartak jönni, hogy azóta sem jelentkeztek. Aki a kommunikációs csatornánkat (ez a fórum) nem olvassa, azzal nem tudok mit kezdeni.