Hát ilyen van, ezt el kell fogadni. Én is csapódtam már falnak és haltam meg.
Ma amikor beléptem a játékba, a hegesztő hajóm keresztben állt a készülő hajómon keresztül. Persze a futóművek lockolva voltak, mert a készítményre rögzítettem. Sok jóra nem számítottam. Beültem és kivezettem a másik hajóból sikeresen. Majd amikor feloldottam a futóműveket, akkor a helyére teleportálódott a hajó. Sérülés szerencsére nem történt, de, ha nem tudtam volna kivezetni vagy meg sem próbálom, akkor sokkal rosszabb is történhetett volna a futómű rögzítésének feloldásakor.
Ami engem nagyon idegesít, hogy nem lehet normális a blueprint-ből építeni. Hegesztem a cuccot, mennék a következőre, erre beleütközök valamibe. Nézem, nincs ott semmi. Elvileg egy csőnek kellene villódznia vagy már be kellene hegesztve lennie. Utóbbi végülis megvalósult, csak grafikailag nem kezelte le a szerver. És ez igencsak gyakori eset. Kilépés/belépés segít.
A másik, amit tapasztaltam, hogy nem tudom, hogy fogunk harcolni vagy, hogy fognak menni a tényleg nagy építmények, bázisok, mozgó bázisok. Simán beugrál az egész aszteroida, mindennel, ami rajta van, úgy, hogy csak megközelítem. Ha kicsit gyorsabban mozgok a hegesztőmmel, már laggolok, ugrál a kép.
Nem tudom, hogy más is tapasztalt e ilyet, lehet, hogy csak az én netem csinálja, de a ping idő nem nő meg, hogy indokolttá tegye a dolgot.
Vasárnap délután jó 16 utántól. Ami azt illeti, a héten minden nap így a jó.