Szia!
Én lennék és nem okoztál gondot.
Üzenetet nem láttam, ahogy most sem látok, ha az ismerősöd MrHohenheim név alatt szerepel, mert bejelölt.
Ismerkedés szempontjából ide jobb jönni, mert ismeretlent úgysem engedek fel a szerverre.
Már pár hete játszunk, egyrészt jó, ha mindenki értesül róla, hogy jönnek új emberek, különben mindenki engem fog kérdezgetni. És azért én is szeretnék játszani. (Ez a kisebb dolog.)
A másik dolog, hogy van már pár építmény, amit szerintem senki nem szeretné, hogy lerombolják. Akár véletlen (tapasztalat hiánya), akár direkt.
Új tagokat természetesen szívesen várunk, pár sor bemutatkozás mindkettőtöktől (és minden más jelentkezőtől is) azért jó lenne, legalábbis nagyban meggyorsítaná a dolgot.
Nem tudom mennyire ismeritek a szervert, pár sor róla:
2 frakció van, jelenleg építkezünk, később összecsapunk, addig nem támad egyik fél sem a másikra.
Naprendszer van, 3 bolygó, 1-1 holddal.
Túlélő, van hajtómű sebzés.
Inventory 10x-es és a gyártás, össze/szét szerelés is gyorsítva van.
A Nap 90 perc alatt tesz meg egy kört.
Nincsenek drónok, kutyák, pókok, de vannak NPC hajók az űrben.
Kezdésnél mindenki a bolygóról indult és onnan kellett kijutni az űrbe. Már mindkét oldalról van kint ember.
A szerveren sokszor, sokféle bug előfordul, ha nem figyel az ember. Ilyen az összekapcsolás, landolás más mozgó hajón. Ezért célszerű mindig sziklához rögzíteni vagy olyanhoz, ami sziklához rögzül. Ami nem rögzül sziklához (voxelhez), az hajónak minősül.
Kb ennyi. Amennyiben érdekel a részletes beállítás, betehetem.