laci4321#4211
LookAsArts:
Egyrészt: A kerekek nem értek a talajhoz a leszállótalp kioldásakor, így nem lőhették ki. DE HA még le is értek volna: ha ez a bug lett volna, akkor kilőttem volna, majd visszaesek. És kész, vége a mesének! De itt kikapcsolt hajtóművekkel lebegtem és forogtam a levegőben, és nem lehetett a hajót forgatni sem hiába nyomtam végig a nyilakat. :D Ami azért kicsit gáz :D
Másrészt: akkor tért vissza az irányítás, mikor lekapcsoltam a kis 30k kg tömegű hajót a 8 millió kg tömegűről. Ez sem függ össze a kerekes elmélettel.
(RJoco oké, tudom jól én is hogy nem a hajók tömegaránya számít, hanem a hajtóerők nagysága. Elvégre a hajók hajtóművekkel repülnek :D De az a kis hajó max. 300k kg-ot ha elbír, ezzel szemben a nagy hajó 15 millióval is felemelkedik és forog. És mivel a tömegekhez arányul általában a meghajtóerő - sőt még ha 30k kg kishajó csak hajtóművekből is állna, akkor is gyenge lenne ekkora ellenerőt generálni - gondoltam ezt nem szükséges ilyen részletesen leírni, elég viszonyítási alapnak megadni a tömegarányukat, érteni fogod mire gondolok...) Utoljára szerkesztette: laci4321, 2016.06.05. 18:35:33