Szerveren figyelni kell rá, úgy látszik tud érdekes dolgokat csinálni. Amúgy nem csak a tömeg számít, hanem, hogy a hajtóművek mekkora erővel tudják megmozdítani és ahhoz képest a kis hajók hajtóművei mekkora ellenerőt képviselnek. Azt sem szabad elfelejteni, hogy a szerveren nem csak a te hajóid vannak, én is épp repkedtem, szóval ennyi minden számolásánál előforduló jelenség, úgy látszik. Talán a későbbiekben javítani fogják.
Talán már nincst messze a kész verzió pecsétje. A grafika most rengeteget dobott, a bugok nagyját kiküszöbölték és még a teljesítményre sem igazán lehet panasz.
A patch videó végén volt az a kis szösszenet a golyó nyomokról, meg sérülés effektekről. Én úgy láttam, hogy az csak készül, viszont a hajómon felfedeztem némi golyó ütötte lyukat. A kis mocskok mindig a kamerámra mennek rá.
A rakéta is jól látszik, ahogy halad, szép effektje van. Bár ma kicsit érdekesen haladt.
JD-nél meg nem az számít, hogy merre néz a hajód, hanem, hogy merre van a pont, ahova ugrani fogsz.