Akkor nem értem, hogy miért nem volt jó ötlet, hogy a két fél épít egy bázist és azt kell bevenni? Nem elpusztítani, hanem adott elemeket elfoglalni (antenna, orvosi, egy energia forrás és egy valamilyen szék). Ezeket az ellenfél sem tehetné tönkre pl. bombával, viszont nagyban megnehezíthetné az odajutást, esetleg elvágja az energia forrást (nem véletlen kell az energia forrás, működnie kell a dolgoknak). Ebből a szempontból az energia forrást is fel lehet robbantani, a lényeg, hogy 1-nek mindenképp épnek kell maradnia. Hacsak nem lövi szét az ellenfél, mert akkor bukta. Ezt pedig a legegyszerűbben nevekkel lehet szavatolni. Ha elfoglaltad, akkor megmarad a neve. Ha véletlen leflexelted vagy szétlőtted, akkor meg bukta. Ha elég hosszú nevet adsz neki, akkor nem látszik a vége, így lehet biztosra menni, hogy nem csak kinézték kontroll füllel és utána építettek egyet.
A bázisokat meg nagyon egyszerűen meg lehetne találni, koordinátát cserélünk. Az, hogy ki hova építi, nem lenne megszabva. Szóval építheted 10000 km-re is, ami az ellenfélnek baromi sz@r ügy, mert el kell oda mennie a hajóival.
A beacon-oknél nem említettél semmilyen bázist és hidd el, hogy nem lehetetlen elfoglalni (főleg, hogy álló objektum), mégha nem is egy nap az összeset. De ez csak annak a kérdése, hogy mennyi ideje van az embernek, milyen a nete és hogy fut a szerver. Mert elég gáz dolog, hogy nem ott robban a rakéta, ahova megy, viszont néha meg ott okoz sebzést, ahova ment, de mégsem ott robbant. Játékos építménynél nem tudom, mi a helyzet, NPC-vel ezt tapasztaltam.