laci4321#4188
Mondjuk valami olyat lehetne tenni az ügyben, hogy futna egy timer a kis hajón, ami mondjuk 10 percenként bekapcsol. És elindít valami riasztót 30 másodpercre. Ami alatt újraindíthatod a 10 percet. Ha ez nem történik meg, akkor elindítja a robotpilótát ami visszaviszi a hajót. A bázisra.
De ennél egyszerűbb megoldás pl egy olyan szkript (már láttam egyszer a workshopban) ami egy bizonyos távolság elérése után visszafordítja a hajót a bázisra.
Szerencsére a robotpilóta kikerüli az aszteroidákat, ezt már a játék része, szóval egy nem vesznek el a hajók. Asszem én ezt rendszeresíteni is fogom az enyéimen mostantól.
LookUsArts csak felületesen olvastad el, a lényeg az, hogy az admin blokkok senkiéi, és nem is lehet elfoglalni őket, mivel szétflexelhetetlenek. Akkor a tied ha a te antennád világít mellette.
De tovább gondolva a dolgot amúgy: A beaconoket lehelyeznénk most, mindkét frakció kapna mondjuk 15-15 db-ot és olyan bázisokat építenek köré amit akarnak. RJoco: Nem hinném hogy egy jól védett bázist olyan könnyű elfoglalni, hogy 1 valaki letudná a dolgot egy online aktivitással, míg a másik alszik.
Aztán meg úgy is menne az oda-vissza foglalás és kész. Még ha nem is lenne hosszú idő a háború, de ez szerintem még mindig jobb, mint a keresés az örökkévalóságig.
Az átjátszóműholdak meg oké fognak épülni ami alapján el lehet indulni egy irányba, de én biztos nem fogok egy 1000km-re levő hajógyárig elvezetni 50km-esével rádióadást :D És onnantól már lehetetlen is megtalálni!