Space Engineers

Katt a képre
  • RJoco
    Én is nagyon sajnálom.
    Az újjáéledésnél nem tudom mire gondolsz, szerintem ez így is nagy előny, igazságosabbnak találnám, ha mindig a halálhoz legközelebbi orvosinál éledhetnél. Mert lássuk be, így elég könnyű helyszínt váltani.

Belenéztem a friss mentésbe és meg kell mondjam, elég szemetes a játék. Rengeteg a kallódó objektum, bár ezt szerintem törli a játék, mert csak 63 van, viszont azt nem értem, hogy a 7800 km-re lévők miért vannak még a játékban?
    Elég sok az 1-10 blokkból álló elem is, amik leginkább kallódnak csak, elvileg ezt is törölnie kellene a játéknak, ember nincs a közelében és nem hiszem, hogy lenne energia forrásuk.

Látok egy Ubumboo nevű hajót, ami 0,643-mal közlekedik és 7800 km fölött jár. Egy reaktor 71%-os, a másik hibátlan. Sérülésre 2725-öt ír. Az orvosi ép.
    Valamint egy Trainspark-ot, ami 1,091-el halad és 524 km körül jár.
    Sem az irányukat, sem a pontos pozíciójukat nem néztem. Asszem nem is lehet az irányt nézni.
    Ezen kívül van még 28 és 29 blokkból álló objektum energiaforrás nélkül, különböző távokra és a már említett sok pár blokkos.
    Látom a kukacot is, 51-el halad és már 8447-nél járt a mentés pillanatában. Vele együtt halad az új egyensúly, gondolom össze vannak kapcsolva. Utóbbin egyáltalán nincs sérülés, szóval rá kellene tudnod éledni. Hacsak nem fogyott ki az energia.
    És van még egy kis hidrogénes hajó 306 km körül, ami 100-zal repeszt.

Még mielőtt bárki megvádolna bármivel, nem előnyszerzés volt a célom, csak, hogy kipeti (Warlock) lássa a dolgait. Úgyis csak ketten vagyunk az űrben és, ha tényleg kiszáll, akkor úgyis mindegy.

Arra már gondoltam, hogy időnként nem lenne rossz egy takarítást végezni a mentésen, hogy a kallódó dolgok ne zavarják a játékot, csak nem említettem, mert még a végén itt egyesek rosszra gondolnának. Arról nem is beszélve, hogy ha meg rossz dolgot törlök ki, abból felháborodás lesz.

@kipeti: Ha a hajó sebessége direkt így lett megválasztva (51), akkor elég bátor húzás vagy eleve tudtad, hogy karakter nélkül nem spawnol szikla, így nem fogsz nekiütközni semminek. Viszont NPC hajók járnak akkor is, amikor nem vagyunk játékban. Legalábbis úgy vettem észre, de lehet, hogy belépésnél spawnolt. Ezekkel a részekkel nem vagyok tisztában, mert elég nehéz tesztelni játékon kívül, hogy mi van a játékban.
    Bár a mentés alapján jelenleg egy NPC sincs a játékban.
    Utoljára szerkesztette: RJoco, 2016.06.03. 12:18:53