Ami azt illeti, lenne megoldás arra, hogy megtaláljuk egymást, csak ahhoz újabb úgynevezett szabály kellene és a betartása minden csapatnak a lelkiismeretére van bízva.
Én már mondtam a csapatnak, hogy majd csinálok egy műholdat (még nem készült el), amin lézerantennák vannak. Az egyik a bázis felé néz a földön, a másik meg az égi bázis felé néz. Ha végig kiépítjük a láncot, akkor meg is szakítható és sokkal könnyebb vissza is követni, mert csak 50 km a lézerantenna hatótávja. És még látsz egy kb irányt is, hogy merre indulj az antennától.
Így minden bázis, állomás vezérelhető távolról, szóval fontos kommunikációs szerepe lenne. Persze a TS és az ingame cset miatt kommunikálni enélkül is tudunk. De a bázisokat nem lehet elérni. Nem lehet az LCD-kre üzenetet írni, stb.
A zászló foglalással az a gond, ha épp csak az egyik csapat van fenn, akkor elfoglalhatja az összeset, majd amikor a másik csapat van fenn, akkor az foglal. Persze hajót lehet ott hagyni, de annak max az automata védelme van, amit viszonylag egyszerű leszedni. 20-30 darabnál nem is nagyon lehet mindnél hajót hagyni és visszajelzést sem kapsz, ha foglalják.
De ötletnek nem rossz.
A küldetés szerkesztéshez tuti új pálya kell? A mentésben nem lehet szerkeszteni az opciót. Bevallom, én nem tudom, hogy mi fán terem a küldetéses dolog.