Space Engineers

Katt a képre
  • laci4321
    1.: szóltam hogy nem stimmel ismét a verzió, de mondtam én hogy nincs bent senki?

2.: békeidőszak van, erre te jössz egy felderítőrepcsivel és mindent körbefényképezel, mert abban a hiszemben hogy béke van, mi nem állítottunk turreteket amik leszedték volna a hajód. Már ez is eleve abszurd. Bennünk meg sem fordult hogy odamegyünk hozzátok, miért mennénk hisz a független, békés fejlődés szakasza van. De gyanítom minket várnának turretek. Lényegtelen igazából, még úgy is az elején vagyunk, van pár bányászhajónk meg 2 bázis, nem láthattál semmi érdekeset. De ez az a hozzáállás ami fegyverkezéshez vezet!

Ne vedd zokon, ha ezentúl automata turreteket helyezunk majd el ennek elkerülésére, és egyszer csak azt veszed észre hogy valami leszedi a fegyvertelen bányászhajótokat mert mi ott már jártunk korábban, hiába nincs még háborús időszak.

3. Bízom a szavadban, ha azt mondod nem használod elhiszem, de a szabályokat nem biztos hogy utólag, az ilyen esetek után kellett volna lefektetni. És valahogy csak meg találtad egy bolygó felszínén 15km-es látótávolsággal a max. 10km-re sugárzó antennás bázisunkat, úgy hogy csak a bolygót körberepülted 30-40 perc alatt (te mondtad hogy ennyi idő volt) és meg is találtál minket. Ezt nem beszélheted ki a véletlennel, mert ez nem volt véletlen, tudtad hova kell jönni.

5. A GPS koordináta megosztásra való mod jól jönne.

Apróbetűs rész, 6. pont: a spectator kamerával bemenve a föld alá, a föld alatt levő bázisok rikítanak, a nagy semmiben lebegve. Ezzel azt hiszem te is egyetértesz, nem értem mire írod hogy a föld alatt nincs grafika.