Space Engineers

Katt a képre
  • RJoco
    Nem értitek a működését. Érdemes lenne kipróbálni SP-ben, hogy, hogy is működik, akkor nem írnátok azt, amit.
    Ha van is a bolygón érc hozzá (nem hiszem és a fullosban van külön finomítója az ércnek, a simában nem tudom), akkor is építened kell egy nagy és ormótlan és hidrogénes hajtóművet, mert a kapu nem fog csak úgy az űrben nőni. Kell csinálnod az űrben is egy bázist, ahova lerakhatod a kaput. És akkor ez csak 1 kapu, amivel semmire sem mész, szép és jó, de féregjáratot nem nyit.
    Vissza kell menned a bolygóra azzal a nagy és ormótlan és hidrogénes csotrogánnyal (ha nem szedted szét teljesen a bázishoz), a rakterében annyi naquadával, ami elég 1 kapu és 1 tárcsázó megépítéséhez.
    És csak ekkor tudsz járatot nyitni és visszamenni az űrbe.
    Hajóval nem lehet közlekedni rajta, hacsak nem akartok szerver összeomlást, meg nagyon durva bugokat. Én próbálkoztam vele, vagy kilépett a játék vagy olyat csinált a túloldalon, hogy inkább visszatöltöttem.
    Csak emberrel lehet és csak annyi cuccot tudsz átvinni, ami belefér a tatyódba.
    A lényeg a gyors közlekedés lenne, hogy ne 10 percig repülj kifele a bolygóról vagy épp visszafele, csak azért, mert át akarsz menni egy másik állomásra.
    Arról nem is beszélve, hogy egy medical-t egyszerűbb lerakni és bár nem viszel át magaddal semmit, de a kapuhoz is kell már egy bázis, hogy megépítsd, akkor meg simán lehet a tatyót mindig kipakolni, öngyilkolni és azon a helyen ébredni, ahova menni akartunk. A csillagkapu ebből a szempontból egy sokkal elegánsabb dolog.
    De ti tudjátok.
    laci4321 4042 hsz-e után én is a wormhole portal mellett szavazok inkább igennel.
    Viszont a 3 nem miatt ez már úgyis mindegy, mert akkor nem lesz benn.
    Utoljára szerkesztette: RJoco, 2016.05.27. 16:53:26