Space Engineers

Katt a képre
  • laci4321
    A permanent death még mindig azt jelenti, hogy ha sehol nem marad a világon 1 db orvosi szobád sem, akkor veszíted el a tulajdonjogot minden volt értéked felett :D Akkor kezdheted előröl a játékot, akár respawn hajón, akár egy senki birtokán levő bázison.

A világ jelenlegi beállításai mellett ugye az újraéledő semmi eszközzel éled újra, amíg ezt pótolja, simán le lehet lőni újra és újra amíg a medroomot szét nem hegeszted. De esetleg ha még korábban kilövöd a medroomot, akkor amikor kilőtted a tulajdonosát is, a csata közben, akkor ez a probléma is megoldódik :)
    (Meg szerintem attól hogy egy hajónak kilövöd a tulaját, még meg kelljen küzdeni azért a hajóért, ne legyen csak úgy a tiéd, tenni kelljen érte mást is. Nem gondolom úgy hogy a tulaj kilövése után máris a másiké lehet minden. De mindegy, a permadeath amúgy sem így működik, szóval amíg van medroom akár egy db marsi bázison is, a tulajé marad a hajója.)

Én már az elején is azt mondtam, hogy legyen csillagkapu, vagyis inkább annak egy alapabb változata (a mindenféle Stargate egyéb dolgok nélkül) ezt most is támogatom! Csak akkor legyen beállítva az, hogy az SE csak a stabil verziókra frissítsen, ne fagyjon ki szerver ha lehet.
    Amúgy ha meghekkeled a tárcsázót, úgy is csak egymagad mész át, odaát meg ki tudja mi fogad :D )
    VISZONT a célbázis GPS koordinátáit lementheted, ahol meghaltál! Ami jócskán meggyorsítaná a háborút. Már csak ezért is jó lenne.