Sebesség módosítás nem lesz. Legyen helyette Csillagkapu mod? Azt még tesztelni kell, ha meghackelem a kaput és a tárcsázót, akkor átvisz e a másik oldalra. Ha igen, akkor az elég király lenne :)
Bár a permanent death-et félre értettem, viszont így még jobb lenne bekapcsolni. Ha jól értem, akkor a halott elveszti a tulajdonosi rangot a járművei, értékei fölött. Ha hajót szeretnénk foglalni és lelőjük a tulajt, akkor igazság szerint a miénk a járgány. Akkor miért ne lehetne egyszerűen egy konzol segítségével átállítani a tulajdonost senkiről miránk? Nem tartanám igazán igazságosnak, ha a hajón lévő orvosiban újraéledne az illető és utána ő lőne le engem, ezzel megfosztva zsákmányomtól. Persze míg nem állítom át és ő közben újra tud éledni, akkor megint küzdhetünk. Ebből a szempontból viszont legalább 10 másodperces respawn time dukálna. Azért legyen már valami esélye a foglalónak.
Ha ez nincs meg, akkor viszont miért kockáztassak, inkább a teljes megsemmisítés a cél. Szóval nagyon is van értelme az opciónak még így is.
De ez csak ötlet, a többség dönt, hogy be legyen kapcsolva majd később vagy ne.