Space Engineers

Katt a képre
  • laci4321
    A permadeath?
    Tehát 1-szer halhatok meg és kész, elvész mindenem. Ez egy kimondottan rossz ötlet :D
    A szerveren 3v3 van, nem 100 vs. 100 :D Márpedig mire eljutunk a háborúig, az nem egy kis volumenű kis vadászgépharc lesz, a háború nem 1-2 napig fog tartani, a radar nélkül konkrétan nem fogjuk megtalálni egymást (de majd 1 hét keresgélés után rájöttök ti is :D ) És ha tényleg meghalok az elején, akkor ki is estem az egészből? Nem is szólva arról, hogy meghalni nem csak csatában lehet, én pl. haltam meg az űrben tegnap (még a 2 bázisosnál) azért, mert nekivágódtam a Refinery falának. Épp elindultam abba az irányba, a kapcsolat szakadozott egyet, a szerver meg extrapolálta a pályám és arra jutott, hogy én meg akartam szeretgetni 100m/s-al a feldolgozót :D

Pont azért fogunk több bázist építeni, hogy ha az egyik kiesik, a másikba kerülünk és folytatjuk a háborút! Ha elpusztul egy hajó akkor készítünk másikat, és folytatjuk a harcot. Hajógyáraink is lesznek, amiket ha lerombol az ellenség, bizony megszívtuk. És a háború győztese az lesz, akinek elvesznek a bázisai, vagy feladja az ellenfél mert megunta hogy radar nélkül hetek alatt sem találtja meg a másik fél állomásait :D (aszteroidák, hegyek belsejében, bolygók közti térben, folytassam? :D)
    De ez permadeathel nem valósulhat meg.

Szerintem kicsit sem baj, hogy meghalunk és tudjuk majd folytatni újraéledéssel a harcot, mert ha a bázisnak jó a védelme, neki kell menni még egyszer, és akkor megsérül még egy hajónk, ami neked lesz előny.