Space Engineers

Katt a képre
  • RJoco
    Van értelme és nem megy homlok egyenest egymásnak. Egyrészt, ha van védelem, akkor nem valószínű, hogy túl közel fogsz érni a bázishoz. A másik, azért, mert megtaláltál egy bázist, még nem jelenti azt, hogy megvan az összes. Hajókkal ugyanez a helyzet. Ahhoz, hogy hadat üzenhess, meg kell lennie az ellenfél legalább egy objektumának. Különben mi értelme lenne? És persze még akkor sem biztos, hogy a háború kezdetén ott lesz az az objektum.
    Viszont mikor ténylegesen háború van és te egy Feltámadás hajón mindig újjáéledsz, azzal gyűjtöd a tapasztalatot. És egyáltalán nem biztos, hogy az a bázis fog lelőni, amit előtte kémleltél. Viszont így van esélyed mindig újabb és újabb hajókkal támadni és egyszer csak meg lesz a gyenge pont vagy annyira sérült lesz az ellenfél, hogy könnyen szétszeded.
    Ezért jó a perma halál. És az csak a végén lenne. Attól, hogy mindenki távirányítós hajóval megy, még kell lennie egy bázisnak a közelben, ahonnan irányítják, ha azt szétszeded és kiiktatod az antennát, már nem lesz távirányítás.
    Az antenna tudtommal csak 10 km-ig visz el, szóval a bázis a közelben lesz, akár sziklába rejtve, akár az űrben. A lézerantennákat mindenképp ki kell tenni a tetejére és max 40 km a hatótáv. Ha a lézer útjába állsz, már nincs kontroll.
    Szóval a távirányítás nem biztos, hogy a legjobb. Ha megvakítanak, akkor cseszheted. És mivel a 3rd nincs kikapcsolva, így a távirányítósok hátrányból indulnak a szemlélődést tekintve.
    Az, hogy elfogyott a lőszer, még nem jelent semmit. Nézd meg a csatám LookUsArts-cal. Ha elég erősre építed a hajód elejét, akkor simán darabokra szedhetsz vele egy másikat. De miért is adok én ötleteket a leendő ellenségnek?
    Szóval minden csak a képzeleten múlik, nem értem, mi ebben a szívatás. A 3rd kikapcsolása tényleg szívás, főleg, ha nem is törekedtél a nélküle való játszásra. De akkor ennyi erővel mondhatom én is, hogy miért kell nekem szívnom a bolygón? Én sokkal jobban el vagyok az űrben, sokkal több hajót építettem ott, nekem a felszín elég kezdő terep. Viszont egy kis kihívástól nem fogok egyből a plafonra mászni és kötekedni.
    Amúgy is kérdés volt, nem kész tény.

A rendőrös és bizalmi dolgot meg én nem értem. Kinek, mit kellene felügyelnie?

Azt nem írtam, hogy hadüzenet után nem kémkedhetsz. De támadni csak a háború kezdetétől lehet.
    Utoljára szerkesztette: RJoco, 2016.05.24. 19:13:47