@Robokutya: kicsit átszerkesztettem a táblázatod, remélem nem baj, így átláthatóbb.
@laci4321: új kezdés lesz, akkor lesz bolygó.
@kipeti: jelenleg is minden esetben a medbay-t kellett választani éledéshez. Szerintem ez nem lenne másképp a sima naprendszeres kezdésnél sem. Az más kérdés, hogy meddig marad meg a hajó. Az én világomban elvileg el kellett volna tűnnie, de nem tette és még mindig ott van.
Megnézem majd a kezdéseket, de az is lehet, hogy csinálok egyet és feltöltöm a szerverre.
Viszont ez nem biztos, hogy ma meglesz. Még vacsiznom kell és más teendőim is vannak, holnap meg reggel menni kell. Szóval, hogy mi fér bele kb 4 órába, hát meglátjuk.
Ha igény van rá, akkor a szervert át tehetem kreatívba és a copypaste funkciót is bekapcsolhatom, így, ha többen fenn vagytok, akkor el lehet játszani mentett hajókkal, állomásokkal, amíg nem lesz kész az új.
Azért jó lenne, hogy ha Robokutya is benézne még mielőtt széttépítek, kíváncsi lennék rá, hogy milyen sebességet produkál a laposa az állomásomnál.
Míg el nem felejtem, a játékban nincs szabadon lebegő állomás, szóval ne nagyon menjetek neki hajóval, mert elrepül :D Utoljára szerkesztette: RJoco, 2016.05.23. 18:12:58