laci4321#3940
Egyetértünk: a bázisok között lehet ugrálni az ugróhajtóművekkel is, azzal nem lesz gond szerintem, az a 2 km meg amivel messzebb ugrunk a bázistól.. majd megtesszük a normál hajtóművekkel, az a pár perc nem oszt nem szoroz a stabilitása a szervernek fontosabb szerintem is.
tom36 írta, hogy DX9-e van csak (3647-es hsz), de ő nem is jelezte hogy jönne szerverezni.
Nekünk viszont nagyon nagy vágyunk a bolygó :D Legyen már pls :D Ha más nem, legalább azért hogy Zero-t itt tartsd.
Tudom ezt azt jelenti hogy akkor meg Robokutya nem fog tudni játszani. És tényleg távol álljon tőlem hogy szemétnek tűnjek, hogy 1 valakit "feláldoznék" az én játékélményemért, de ő tényleg nem fog tudni velünk játszani később már pár nap múlva sem, amiatt amit már leírtam.
A sebesség amúgy igen nem mod, át kell írni a content/data/environment.sbc-t (jegyzettömbbel) és úgy nem mod lesz hanem a játék alapját módosítod. De modokkal is lehet módosítani a sebességet, igazából mindegy melyikkel csinálod.
Amúgy az az idegen nem tudjuk hogyan kapcsolta le az állomást, nem lépett be a frakcióba, végig piros volt! A reaktor valamiért lekapcsolt, ő meg távozott. Elég hihetetlen. Próbáltam kommunikálni vele (angolul is), de nem válaszolt.