Betettem az állomást, lehet tesztelni. Elbontani, rongálni nem ér. A szerver jól bírja a dolgot. A kliens (mármint az enyém) már más kérdés. Ott azért esik a szimulációs sebesség rendesen.
laci4321:
1. Ez igaz, Robokutyának nincs DX11-e. Bár mintha más is jelezte volna itt a fórumon, de úgy látszik, hogy csak kósza lélek lehetett. Vagy a szemem káprázott.
Nekem sosem volt vágyam a bolygó. Az űrben is lehet szépet építeni, környezetükbe illőt. Nem kell aszteroida belsejébe dugni.
2. Igen, békeidőszak, de amíg nincs szankcionálva, hogy ki csatlakozhat a szerverhez és mivel már nagyban megy az építés, így érdemes lett volna lezárni. Különben az ismeretlen sem kapcsolta volna le az állomást.
3. Azért, mert jól mutatott.
4. Tudtommal a sebesség nem egy mod. Hanem egy fájl szerkesztéséből áll. Tudtommal ez a szerveren is így van. De javíts ki, ha tévednék.
Bár az égi és földi bázisaim tényleg nagyon közel vannak, nem igazán lehet bázisnak nevezni a földit. Csak a későbbiekre van előkészítve, még vígan építkezek az űrben. Engem annyira nem vonz a földi bázis, nem akarok onnan kijutni, mert már eleve kint vagyok.
A Csillagkapu mod már csak abból a szempontból sem lenne rossz, hogy több bázist is létre lehetne hozni nagyobb távolságra és azzal közlekedni közöttük. De voltak vele gondok és annyira nem érzem szükségességét.