-
laci4321 #3933 RJoco:
1. Ki az akinek nem megy a DX11? Én úgy tudom csak Robokutyának, de ő nem hiszem hogy sokáig velünk fog tartani. Amikor felkapcsoltam a világítást a bázison, leesett 4 fps-re a játék nála, de alapjáraton is csak 7 fps-el játszik. A bázis mérete nő, Robokutya egyszerűen nem fog tudni velünk tartani, pár nap múlva 1 fps is jó ha lesz nála, annyira pedig már ő sem mazochista hogy ezt eltűrje. Hát még amikor csatáznánk? Nem fog tudni részt venni benne semmiképp sem.
Nem véletlen kerültek be a bolygók az alapjátélba sem, ez mindenkinek a vágya. Hiába space engineers, mindenki kijutni akar az űrbe és úgy túlélni ott, ezt a fejlesztők is megérezték és újítottak. Csatahajókat nehéz páncél blokkból úgy is csak az űrben lehet irányítani, nem tartják meg magukat a légkörben, szóval úgy is ki fogunk menni az űrbe. De az építési fázis, ami a szépsége az egész szervernek a bolygókon és holdakon értelmes csak, legyen már valami természetes is az építményeink körül, vagy tudjuk úgy helyezni az építményeinket el, hogy azok szépek legyenek, a környezetünkbe illőek. Egy aszteroida belselyébe eldugott dobozban nem sok szépséget látok.
2. a frakciónak csak addig kellett volna nyitottnak lennie amíg bekerülnek az emberek, aztán lezárhatod :D úgy is azt beszéltük az elején békeidőszak van!
3. Miért legyen visszaírva a csapatnév?? Egyik oldal vs. másik oldal miért ne lenne jó ez így?
4. a további modok betételét én sem javaslom, esetleg amiket említettem ha a bolygók bekerülnének, hogy azok jól jönnének, de annyi. De azt is csak azért mert őszintén nincs kedvem 20-25 percen át ülni és várni hogy végre kiérjek a bolygó körüli aszteroidákig :D Egyszerűen értelmét vesztené ennyi idő várakozással a ki-be járkálás és az lenne hogy törekednénk minél kevesebbszer megtenni az utat, vagyis vagy a bolygó felszínén ragadnánk, vagy az űrben. Legalább egy 400/400 kellene. Te sem szoktál lejárkálni a bolygóra RJoco pedig ott van a bázisod közel hozzá. És ez tényleg a lassúság miatt van.
De jobban belegondolva a stargate mod sem kell, akkor, ha a szerver heti frissítéseket kap! Már többször lépett ki a játék miatta 1-1 update után, nem lenne jó ha leállítaná a szervert. Csak akkor nincs kockázata, ha a stabil verziót használjuk, ami 1-2 havonta fog frissítést kapni.
Utoljára szerkesztette: laci4321, 2016.05.23. 17:17:03