Kérdés
Miért nincs a hozzáférési parancsok között frakciós megosztás?
Kevesebbet kellene építkezni
Most ha pl én azt szeretném hogy a cryokamrámból tudjam irányítani a hajómat akkor le kell tennem a bázisra egy antennát meg egy lézerantennát
Ha ezt most más is el akarja játszani akkor neki is személyre szóló antennát kell telepítenie
A végén ott fogunk állni hogy a sok térképjelzés között el fogunk veszni
Most még az is zavar hogy az A platformon látom az antennajelzést zabálja az állomás az energiát feleslegben warlok elfelejtette lekapcsolni a rendszert szerintem:)
Modokkal kapcsolatba szerintem nem lenne rossz ötlet ha egy módosított napellem méretű modokat felpakolnánk mert gazdaságosabb lenne ha a hajókat napenergia hajtaná de ezek a nagyméretű alap ellemek kicsit káoszt eredményeznek illetve mini batery se volna rossz ötlet.
MODHASZNÁLATOT tényleg csak a legpraktikusabb csomagokat kellene használni (DX11) Solarpanels (DX11) Vas's Solar Panel Rebalance RB Compact Battery [DX11] HCDS / Small Ship Slim Battery
A dx11 jelzések nem egyértelműek számomra de ki kellene kísérletezni hogy használhatóak e
Pl: ebbe a modelben (DX11) Vas's Solar Panel Rebalance kíváncsi lennék hogy azok a blokkos cuccok tényleg blokk méretűek. Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2016.05.23. 11:40:16