laci4321#3918
Ezt a compakt toolst és a compact conveyor systemet nem szívesen raknám be, most így nagyobb kihívás a hajótervezés.
Amúgy raktam robotpilótát a kis bányászra még este, csak elfelejtettem szólni. (Szerintem majd csinálok egy LCD kijelzőt amire kiírom mit produkáltam online létem alatt hogy lássa a csapat, a másik oldal pedig itt ne :D) Bányászat után így csak nyomunk 1 gombot és hazarepül a kicsi.
Meg felderítettem a környéken pár aszteroidát, addig mentem amíg találtam mindenből 1-2 ércmezőt, az elég lesz egy darabig. Meg voltam bányászni is. És a végén beüzemeltem a bázison a TIM szkriptet hogy rendbe tegye az inventory rendszerét a bázisnak. A configurable automatic lcd-t is a bázisra raktam, de még nem üzemeltem be mert nem volt még mit kiíratni vele.
Ez a beállítás, miszerint újraéledéskor nincs hajó, és szerszámokat sem kapunk nagyon jó! Ha valami idegen meghal, csak újraéledget, de nem fog tudni csinálni semmit. A turretet pedig bekapcsoltam, így a hívatlan betolakodót le is szedi azonnal újraéledés után.
De ettől függetlenül még tennék jelszót a szerverre, már amennyiben lehetséges!
Nekem egyébként stabil 60fps-el fut a szeró, tökéletes :D
Van egy jó bővíthető bányászhajó designom, ha legközelebb felcsatlakozok berakom kivetítőbe :)